DOLAR

32,3521$% 0.25

EURO

35,1177% -0.15

GRAM ALTIN

2.308,43%1,37

ÇEYREK ALTIN

3.973,00%0,24

BİST100

9.079,97%3,10

BİTCOİN

2288387฿%3.00209

ETHEREUM

115188Ξ%1.85712

a

150 BİN ZİYARETÇİ BEKLENEN BOAT SHOW EURASİA 17 ŞUBAT’TA TUZLA’DA

Boat Show Eurasia Kara Fuarı, Teknelerin Hem Deniz Hem Karada Sergileneceği Tuzla Viaport Marina’daki Fuar Alanında 17-25 Şubat’ta Gerçekleştirilecek.

Boat Show Eurasia Fuar Direktörü Dilek Karaduman, Fuarın Yeni Konseptinin Paylaşıldığı Basın Toplantısındaki Konuşmasında, Fuarı Tuzla’da 25 Bin Metrekare Kapalı ve 25 Bin Metrekare Açık Alan Olmak Üzere Toplam 50 Bin Metrekarelik Alanda Gerçekleştireceklerini Bildirdi.

Sektörün İhtiyaçlarına Yönelik Bir Fuar Gerçekleştirdiklerini Vurgulayan Karaduman, Fuara Dünyanın En Büyük Firmalarının Katılacağını, Fuar Katılımcılarının Yüzde 25’inin İse Yerli Üretici Firmalar Olduğunu Belirtti.

Karaduman, Boat Show Eurasia Kara Fuarı’nda Tekneleri Sergilemek İçin Hem Kara Hem Deniz Alanını Aynı Anda Kullanarak Bir İlke İmza Atacaklarını Söyledi.

Fuarda 100 Binin Üzerinde Ziyaretçiyi Ağırlamayı Hedeflediklerini Kaydeden Karaduman, Daha Önceki Fuarlarlarda En Fazla 25 Metre Büyüklüğünde Teknelerin Sergilenebildiğini Ancak Bu Fuarda 32 Metre Uzunluğunda Bir Türk Teknesinin de Aralarında Bulunduğu 200 Teknenin Görücüye Çıkacağını İfade Etti.

Karaduman, Daha Önceki Fuarlarda En Çok Ziyaretçiyi Orta Doğu Ülkeleri, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Ve Rusya’dan Aldıklarını, Bu Fuarda Da Dünyanın Dört Bir Yanından Ziyaretçi ve Yatırımcıyı Ağırlayacaklarını Dile Getirdi.

Karaduman, Şunları Kaydetti:

“Boat Show Eurasia Olarak Düzenlenen Tüm Fuarlarda Yerli Ziyaretçinin Yanı Sıra Sektörün Hedefinde Olan Yabancı Ziyaretçiler İçinde Kapsamlı Çalışmalar Gerçekleştiriyoruz. Sektörün Son Yıllarda ki Üretim Kalitesindeki Başarı, Fiyat Avantajı ve Tasarım Alanında ki Gelişmeleri İzlemeleri İçin Davet Edilen Yabancı Yatırımcılar, Fuara Şimdiden Büyük İlgi Gösteriyor. Tuzla’daki Fuara Avrupa, Orta Doğu Ülkeleri, Rusya, Türki Cumhuriyetler, Yunanistan ve Birleşik Arap Emirlikleri’ne (BAE) Yönelik Tanıtımlar Gerçekleştirerek, Fuara Ziyaretçilerin Yanı Sıra Yatırımcıları da Davet Ettik. Ayrıca Sektöre Yönelik Yayın Yapan Uluslararası Dergilerin Editörlerini de Fuara Katılım Sağlayacak.”

Boat Show Eurasia Kara Fuarı

Fuar Ziyaretçileri, En Düşük Bütçeliden En Özellikli Tasarımlara, En İyi Markalardan, Lansman Teknelerine Kadar Birçok Farklı Tekne, Aynı Anda Hem Karada Hem Denizde Görme İmkanına Sahip Olacak.

Edinilen Bilgiye Göre Fuarda 25 Metreden Büyük Tekneler, Katamaranlar ve Mega Yatlar Türkiye’de İlk Defa Denizde Sergilenecek. 25 Metreden Küçük Tekneler İse, Kapalı Alanda Görülebilecek. Amatör Yelkencilik Eğitiminin de Verileceği Fuarda, Teknelerin Yanı Sıra Deniz Araçları, Deniz Ekipmanları ve Aksesuarları, Tekne Bakım ve Onarım Malzemeleri de Sergilenecek.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

BAŞKAN YAZICI; BİZİM BİR TANE PATRONUMUZ VAR ODA ‘VATANDAŞ’IN KENDİSİDİR

HIZLI YORUM YAP