DOLAR

32,4187$% -0.18

EURO

34,8315% -0.19

GRAM ALTIN

2.496,41%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.255,00%0,25

BİST100

9.693,46%1,77

BİTCOİN

2072829฿%0.3968

ETHEREUM

99754Ξ%0.01579

a

100. YILINDA SAMSUNLULARDAN ENİŞTELERİ ŞADİ BAŞKANA TAM DESTEK!..

Yayla Samsunlular Derneği Yine Gerekeni Yaptı. Eniştelerine Sahip Çıkan Yayla Samsunlular Dernek Üyelerinin Yoğun Katılımıyla Gerçekleşen Kahvaltıda Tuzla Belediye Başkanı ve AK Parti Tuzla Belediye Başkan Adayı Dr.Şadi Yazıcı Sahip Çıkarak Tam Destek Verdi.

Yayla Samsunlular Derneği Eniştelerine Sahip Çıktıkları Kahvaltı Programında Kendi Dernek Merkezine Sığmadı Komşu Derneğin Kapılarını Açarak Gelen Üyeleri Misafir Etti.

Yoğun Katılımla Gerçekleşen Kahvaltı Programına Yayla Samsunlular Dernek Başkanı Cemil Doruk Ev Sahipliği Yapılırken, Programa; Tuzla Belediye Başkanı ve AK Parti Tuzla Belediye Başkan Adayı Dr.Şadi Yazıcı, Samdef Genel Başkanı Metin Şenel, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak, Meclis Üyesi İbrahim Deniz, Eski Dernek Başkanı ve Yılların Mahalle Başkanlığı Görevlerini Başarıyla İcra Eden Meclis Üyesi A.Adayı Bilal Çalışıcı ve Meclis Üyesi Aday Adayı Mehmet Sağdıç, Yaylanın Uzun Adamı Muhtar Adayı Erol Şahin, Postane Mahalle Muhtar Adayı Hava Okan ve Çok Sayıda Samsunlu Üyeler Katıldı.

Açılış Konuşmasını Yapan Dernek Başkanı Cemil Doruk, Birlik Beraberlik Mesajları Verirken 19 Mayıs 1919 Tarihinde, Mustafa Kemal Atatürk, Bandırma Vapuru İle Samsun’a Çıkarak İtilaf Devletleri’ne Karşı Kurtuluş Savaşı’nı Başlatmış Bu Önemli Günü Türk Gençliğine Armağan Etmişti 19 Mayıs 2019 Tarihinde Kutlanacak 100. Yılında Önemli Bir Çalışmaya İmza Atmaya Hazırlandıkları İfade Etti. Başkan Doruk Ayrıca Sabah Sabah Birde Erzurum Fıkrası Söyleyerek Başkan Yazıcı ve Üyeleri Güldürdü. Başkan Doruk, Katılımlarından Dolayı Tuzla Belediye Başkanı ve AK Parti Tuzla Belediye Başkan Adayı Dr.Şadi Yazıcı, Samdef Genel Başkanı Metin Şenel, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak, Meclis Üyesi İbrahim Deniz, Meclis Üyesi A.Adayları Bilal Çalışıcı ve Mehmet Sağdıç, Yaylanın Uzun Adamı Muhtar Adayı Erol Şahin, Postane Mahalle Muhtar Adayı Hava Okan ve Tüm Üyelere Teşekkür Etti.

77 Başlıkta 133 Projesini Açıklayan Tuzla Belediye Başkanı ve AK Parti Tuzla Belediye Başkan Adayı Dr.Şadi Yazıcı, Derneklerin Önemine de Değindi Bugüne Kadar Yapılanlardan Ziyade Yeni Dönemde Yapılacaklarını İfade Ettiği Kahvaltı Programında Projelerin Detaylarını Anlattı. Üyeler Tarafından Takdir Gören Projelerden Halkın Adası Projesi Büyük Alkış Aldı. Başkan Yazıcı’nın Konuşmasının Sonunda Üyelerin de Sorularını Cevapladı. Yayla Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi Tekrar Sorulduğundan Başkan Yazıcı Seçimlerden Sonra Referandum Yapacaklarını Ortak Akılla Karar Verileceğini ve Çıkacak Kararı Uygulayacağını İfade Etti.

Kahvaltı ve Yapılan Sohbetlerin Ardından Tuzla Belediye Başkanı ve AK Parti Tuzla Belediye Başkan Adayı Dr.Şadi Yazıcı, Samdef Genel Başkanı Metin Şenel, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak, Meclis Üyesi İbrahim Deniz, Meclis Üyesi A.Adayları Bilal Çalışıcı ve Mehmet Sağdıç, Yaylanın Uzun Adamı ve Muhtar Adayı Erol Şahin, Postane Mahalle Muhtar Adayı Hava Okan ve Tüm Üyeler Günün Anısına Toplu Hatıra Fotoğrafı Çekildi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA’DA AK KADINLAR TEVAZU, GAYRET VE SAMİMİYETLE BULUŞTU

HIZLI YORUM YAP